Hejdå LA

Hej underbara ni. Vilka fantastiskt vackra texter ni skriver, blir alldeles rörd. Tack! Sista kvällen i LA för mig och Karin. Känns otroligt skönt. Imorgon går flyget hem. Känslan av att packa ner sitt liv en och en halv vecka senare i samma resväska man just stängde mot nya, stora äventyr är inget annat än märklig. Men jag kommer inte ångra detta en sekund. Det är inte bara det oerhört hemska som skedde en söndag för sju dagar sedan som gör att vi åker tillbaka, utan så mycket mer. LA är inte min stad. Inte just nu, förmodligen aldrig.  Men hey, vad fan gör det? Jag åkte hit och blev femton erfarenheter rikare, minst. Man lär sig alltid något, man växer, man upptäcker, man blir starkare. Så för er som läser detta, och kanske inte vågar följa er magkänsla. GÖR DET FÖR TUSAN! Strunta i vad alla andra säger eller tycker, livet är för kort. Och vet ni vad mer, man ska aldrig ångra saker. Jag ångrar inte att jag åkte hit, inte för fem öre. Hade jag inte gjort det hade jag alltid undrat hur änglarnas stad skulle behandla mig. Nu vet jag att bakom kulisserna, under de långa palmerna döljer det sig så extremt mycket fattigdom, droger, vapen och livsfara. Även fast ingen plats på jorden är säker, väljer jag att korsa atlanten och vara nära dom jag älskar.

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Kommer från och med nu att köra med något bredare bilder, ledsen om bloggen ser lite halvkonstig ut nu i några dagar. Och hörrni, kan ni inte berätta om erat finaste sommarminne hitills? Känner att vi alla behöver dela med oss av lite glädje.

Update

Update: Jag mår inte helt okej just nu. Vet inte om jag kan berätta för er riktigt vad som hände men blev pistolhotad, rånad på exakt ALLT och bortförd i en bil. Är tack och lov oskadd, lite rivsår på ryggen men psykiskt rätt ostabil för tillfället. Jag kommer åka hem till Sverige igen på måndag. Kommer även försöka fixa både telefon och kamera så snabbts om möjligt så bloggen kan komma igång igen.

Jag är hos dig igen

Hej. Det hände något fruktansvärt igår. Mår inte så bra just nu. Kommer åka hem till Sverige igen. Berättar mer sen när jag har kraft nog att göra det..

Venice

Lite bilder från Venice igår. Galnaste platsen på jorden?
Some pics from Venice yesterday, can be the craziest place on earth?

New bag

Jag fick med mig en väska hem från Venice Beach igår. Hur fin? Älskar den! Bilderna är tagna imorse, runt sju. Jag och Karin vaknar innan sex varje morgon, hur galet är inte det då?

En vän med en bil

Hej LA, vi söker en vän med en bil. Våra fötter dog och återuppstod igår efter konstant promenerande från tio på förmiddagen till tio på kvällen. Här har ni vackra Santa monica vid solnedgången igår. Tänkte kolla lite med er vad ni önskar att se härifrån? Finns ju faktiskt så oerhört mycket att visa. Själv har jag inte hittat några roliga butiker alls ännu men det kommer väl. Idag tänkte vi åka på en stor vintagemarknad i West Hollywood, bara en sån sak! Tar med kameran, men som sagt, skriv ner era önskemål!

Turist

Turistar lite med kameran runt halsen.

Här kommer lyckan för hundar som oss

Nemen tjena! Vaknade 05.30 imorse och var superpigga så promenerade ner till venice. Så fantastiskt vackert när storstäder ännu inte vaknat. Sedan har vi spanat in shoppingen (ännu inte hittat något kul förutom underkläder), promenerat minst tre mil, ätit lunch från whole foods, sett en ung tjej bryta naken(?), köpt öl och burit hem den i charmig pappkasse och nu sitter vi i leggan och vilar oss. Snart bär det av till nytt område och kanske några kalla öl på det.

California dreaming

ÅH. HERRE. GUD. Det här är för bra för att vara sant. Jag landade runt 13 vår tid (nio timmar efter er) och mötte upp Karin på LAX som hade tagit flyget innan mig. Sedan åkte vi hem till Isabelle här vi ska bo ett tag. Alltså, allt är obeskrivligt fint. Har redan hunnit med strandpromenad, massa öl på mexikansk krog, en runda in på matbutiken Whole Foods (dog) och nu sitter vi i leggan och vinar. Ska snart ut och käka middag och sedan blir det en liten pubrunda. ALLT ÄR LIKSOM SÅ JÄVLA NYTT! Går runt i chock. Hörs imorgon igen!

See you in LA

SISTA DAGEN I GBG GENOM INSTAGRAM. INATT ÅKER JAG! SES I LA HÖRRNI!!!!!!!

Att packa inför en längre resa

Går käpprätt åt helvete. Jag har inte ens börjat. Resväskan står tom. Vart börjar man? Vanligtvis är jag inte den som tar tid på mig när det kommer till det, men just det här med att ta tag i skiten. Det känns som att jag har glömt en himla massa viktiga papper och prylar jag MÅSTE ha med. Nu är det bara två dagar kvar i Sverige hörrni, hur sjukt är inte det egentligen? Kan inte riktigt tänka klart. Har knappt ens umgåts med mina vänner. Ligger i sängen och glor upp i taket, skriver långa texter. Hänger inte riktigt med i livet just nu.

Nytt

Jag tog mig ner på stan för att handla lite sommarkläder men kom hem med en tjocktröja. Tänker att jag väntar lite med shoppingen till LA, har hört att det är rätt vass second hand-marknad där. Tröjan lär också komma till användning, när man brunbränd sitter nere på Venice Beach och följer solens sista strålar tills det mörknar över horisonten. Monki, 400 kronor.

Det skulle ju va dans, dans, dans

Här ser ni avskedsfest nummer femtiosju för mig då. Skoja. Nej men det är inte riktigt första gången jag flyttar, om man säger. Fast jag ska inte flytta, jag ska bara ut på turné. En längre semester. Flytta låter så definitivt, nästan lite skrämmande. Några skruttiga dagar, månader, år, vem vet? I ett helt, förhoppningsvis långt liv. Det är rätt tid nu och jag måste upptäcka världen för det finns så brutalt mycket att se. Och oftast har man inte så mycket att förlora på att ta spontana beslut, som kanske detta med LA var. Hörrni, fyra dagar kvar. Nu får vi bara hoppas att jag lyckas övertala en fin kille till att flytta med mig. <3

Ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll


Världens bästa dagar. Nu är jag halv igen.

Liseberg

Hey! Jag kör lite bildbomber fram tills jag drar. Sedan blir det även mer mode från LA. Här har ni lite bilder från Liseberg igår, helt fantastisk dag (förutom att jag inte fick åka atmosfear)! Nu ska vi göra oss i ordning här hemma för att senare se Winnerbäck på Trädgårn. HERREGUD SÅ TREVLIGT VA! Solglasögonen är från Karen Walker och hatten köpt second hand.

Onsdag

Fantastisk dag! Vi åkte ut till saltholmen igår och hängde på klipporna. Tog med vin, jordgubbar, högtalare, baguetter och lite annat härligt. Idag har vi hängt loss på Liseberg, måste ju visa 'turisten' allt. Hörs senare!

Docs

On my mind: DOCS. En bekväm bassko när du inte orkar klackarna. Funkar till klänningar likaväl som till ett par kostymbyxor.

-> LA!

Hej på er! Nu är det bara nio dagara kvar tills planet lyfter. Det känns sjukt overkligt. Tänkte köra en liten nedräkning här ihop med er. Så nu kör vi. Kommer även börja översätta bloggen på engelska när jag landar i Amerikat. Nu ska jag hoppa in i duschen, göra i ordning lite käk för att sedan möta upp Christofer på centralen. Han ska hälsa på mig i några dagar! Fantastiskt.


Vi fortsätter med juni


Världens bästa juni

Det har hänt så himla mycket fint sedan vi sågs senast. Jag har varit uppe i Stockholm nästan hela juni och hängt med helt underbara människor. Det känns så sorgligt att lämna detta livet och åka långt långt härifrån. Men samtidigt ett herrans äventyr, såklart. Jag tror att det fina här hemma kommer finnas kvar och vänta på mig. Här har ni en mindre bildbomb från både midsommar och Andra Långdagen. Ska försöka lägga upp fler bilder från dagarna som passerat, måste bara få ordning på min dator först. Den börjar falla ihop helt och det är plötsligt väldigt svårt att blogga på den.

Hellmann's Barbeque

Fick just den sjukaste inbjudan i hela mitt liv. En låda med MASSA goda saucer. Herregud, trillar av stolen här. På onsdag bjuder det Amerikanska kultmajjomärket in till fet grillfest för 60 bloggers från runt om i Sverige. Sjukt coolt. Jag ska dit!!!

Annars då? Det har hänt förjävla mycket i mitt liv vill jag lova. Flyttar till LA om tre(!!!!) veckor. Vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen. Om jag ska fortsätta här eller starta en annan. Tänker i alla fall uppdatera den som fan. Dels för er men även för mina vänner och familj här hemma i Sverige. Alla är ju så nyfikna. Vad tycker ni?

RSS 2.0