En sagovärld



Åh, sitter och pratar med världens finaste Karin, vi planerar en resa hit i juni. Kan ni se vart det är? Hon kommer även och hälsar på mig här på landet efter helgen. Längtar <3

Ingenting stort



Här har ni några bilder från veckan som gått. 1. Mötte upp Carro för ett glas på fantastiska Dubbel Dubbel i göteborg, blev bjudna på Anka. 2. Fika med mamma och god frukost. 3. Jag igår i ny skjorta från Monki + finaste hunden i världen (förlåt toy).

Åkte till landet inatt. Vaknade upp till nybakad baguette och solsken. Nu ligger jag i sängen och fantiserar om att lära mig Yann Tiersen på piano. Och ni, tack för att ni är så fina. Blir så glad när jag läser era kommentarer!

När mörkret faller



Försöker sova men kan inte. Tänker på er och bloggen. Saknar det, som fan. Just nu har jag inte så mycket att dokumentera bara. Kläder intresserar mig inte. Inte heller kaffehäng och utgångar. Vad fan ska jag dela med mig av då? Bilder på naturen dagligen? Fuck no I guess. Det blir bättre med sommaren, jävlar vad jag längtar. Finns ni kvar här och väntar på mig? <3

PSSST.. Följ mig på Instagram, heter karlssonnatalie där.

Årets bästa lördag







Hade årets bästa lördag för några dagar sedan. Handlade alla favvoölen, massa mat på Oxen och åkte sedan ut till Lyrestad några för att grilla och ha det bra. Där hängde vi hela dagen tills solen gick ner. Vilka sommarkänslor..

Några dagar



Hej fina ni. Ja, bilderna ovan får väl tala för sig själva. Just precis såhär härligt har jag det just nu. Livet är lugnt och oerhört fint.

Vår i byn



Okej herre min skapare. Jag har varit ute och promenerat 1,4 mil. Gick lite vilse. Haha. Det gör dock ingenting för det är vår ute och fantastiskt skönt. Nu ska jag till vår lilla matbutik i byn och köpa broccoli (beroende), hörs sen.

Jag vill tacka er för att ni är ni

hej finaste ni. jag vet att jag inte håller måttet här med uppdateringarna men vet ni vad, det känns så himla skönt att för första gången på fem år vara helt fri. jag måste inget längre. jag har tänkt rätt mycket de senaste dagarna och kommit fram till att hela den här världen är läskig. sociala medier. alla vet allt hela tiden. vart du befinner dig, vilka du umgås med, vad du äter, vad som får dig att skratta, vilka skor du har på dig idag. listan kan göras lång. för några dagar sedan bestämde jag mig för att strunta i bloggen helt, försöka ignorera den. leva mitt liv på riktigt utan att folk har ögonen på mig. men så gick jag in här ikväll och läste era kommentarer, och vet ni vad? jag blev alldeles varm om hjärtat. för även om jag inte presterar som jag gjorde för några år sedan med många inlägg dagligen och kanonfina bilder, så kan jag med handen på hjärtat erkänna att jag mig själv, fullt ut. att ni sedan uppskattar det gör mig så rent av jävla lycklig. jag kan även tala om att glädjen hos mig inte sitter i storstäder, dyra kläder och valmöjligheter just nu. tvärtom. jag har för tillfället funnit ro och glädje i annat, sådana småsaker man kanske inte tänker på när man har fullt upp med det man kallar livet. ni vet, stressen att passa in? välja rätt karriär, plugga tillräckligt mycket, köpa favvojackan, vara tillräckligt smal. ibland kan det vara skönt att lägga -livet- åt sidan och uppskatta glädjen i den äldre damens ögon när man artigt hälsar en tisdagsförmiddag. eller när man faktiskt lämnar telefonen hemma för att gå ut på en promenad i skogen - ensam - utan något annat att fokusera sig på än den friska vårdoften och våt barr. eller att våga träffa nya människor man aldrig trodde skulle passa in i ens vardag. att våga släppa taget om den man trodde att man var och dyka in i en helt annan verklighet. prioritera sig själv och våga släppa tankarna fria.

vet ni, just nu är jag är på upptäcksfärd och jag älskar det. jag har aldrig varit så inspirerad som nu.

En sann dröm



Det här är så brutalt vackert. Kan inte sluta stirra ut.

På en gård















Hade värlens bästa dag igår. Jag och Mathilda åkte ut till Karolinas underbara gård och lärde oss rida. Det gick hur bra som helst och jag längtar redan ihjäl mig till nästa gång. Det mest rogivande jag gjort på riktigt riktigt länge.

Ljug för mig älskling



Haha, hej vänner. Just nu åker jag mest bara fram och tillbaka till landet. Jag drar dit inatt igen. Det är så UNDERBART där. Ska lära mig rida på torsdag också, lyckan i det? Exakt! Gjorde en oerhört spännande grej idag som jag inte kan berätta förrän lite längre fram. Är så sjukt lycklig just nu! Det känns fint, rättvist och bra.

"En historia" av Moley Talhaoui

Min fantastiska vän Moley har vernissage på fredag. Jag kan inte delta, men om du har möjlighet att glida förbi så BÖR du göra det. Han är grym. Ta med leg för det kommer bjudas på massa dryck.


En tätort på en slätt



Hej igen. Jag var ute med ett gäng från Mariestad igår som jag aldrig hade träffat tidigare. Bland annat fina Mathilda som är med på bilden ovan och måste bara säga wow, vilka fantastiskt genuint trevliga människor. Jag har inte haft det så kul på länge. Och lärt känna superfina nya vänner har jag gjort. Bra kväll, helt enkelt. Ja, det känns allt hemma här i stan. Vet ni, det krävs inte så mycket för att man ska må bra och vara glad.

En dröm om röda jordgubbar och solblekt hår



Vet ni vad jag gör just precis nu? Ligger på mage och solar på landet. Jag checkade in på livet för några dagar och har varit frånvarande på bloggen, välbehövligt. Jag älskar att vara här. Vill inte återvända till Götet. Vill bara stanna här sommaren ut och lära mig rida, promenera mil i skogen varje dag solen skiner, springa barfota på ängar, läsa böcker, bada och ta körtkort. Japp, det vill jag göra. Spendera en svensk sommar på landet.

KONY 2012


Den här videon är minst sagt de senaste dagarnas största samtalsämne. Och jag hoppas att tar er tid att kolla på den. Det tar endast tjugonio minuter och är sjukt jävla viktigt. Idag har det dykt upp flera artiklar där man påstår att allt är en bluff. Att det handlar om politik och att Amerika bara vill åt oljan i Uganda. Att det vi bidrar till hamnar i militärens ficka som i sin tur agerar som Kony. Säga vad ni vill, för ärligt talat vet varken du eller jag hur det ligger till och kommer aldrig att veta, MEN videon är inspelad - den är sann. Det som filmats sker. Människor har börjat agera tillsammans, och det handlar om att vi alla kan göra skillnad - vi kan förändra världen till något bättre bara vi kämpar och håller ihop. För snälla, säg mig, om vi inte ens kan hålla hoppet uppe om mänskligheten, att vi ska hitta fel när folk från runt om i världen går ihop och kämpar för någonting som är bra och viktigt, hur fan kan vi då någonsin hoppas på en bättre värld? Om vi inte ens försöker?

Mariestad whadup



Hej! Jag är som sagt på landet och myser. Tänkt kolla om det är någon här på bloggi som är bosatt i Mariestad? Jag är lite sugen på att gå ut fredag eller lördag, vad händer i stan? Ses vi?
Nu ska jag laga soppa och brashänga. Sedan läsa lite bok under en filt.

Elegi









Åh, fina dag. Har promenerat i skogar även idag och nu sitter jag ute på altanen och solar. Har ätit våfflor också. Nu känns det som att våren faktiskt är här, trots att det är kallt i luften.

Måndag



Detta har jag hunnit med idag. En mils promenad, champinjonsoppa, en tur in till Mariestad och nu vin med mamma. Helt fantastiskt mysigt!

I en av värld av idioter står han först i kön



Jag skulle ta bilen på en stadsrunda men hamnade visst på landet istället så nu befinner jag mig några mil utanför Mariestad (i Lyrestad) och har det hur mysigt som helst. Tänd brasa, färska potatiser i ugnen och en kall öl. Stannar nog här i några dagar och lever lite. Typiskt att jag inte tog med mig min bok.

Några bilder från helgen



Några bilder från helgen. Visst är staden vackrare än någonsin när solen skiner?

Hej söndag


På önskelistan nummer två: Skjorta från Weekday för femhundra kronor. Hörrni, har ni några erfarenheter kring utlandsstudier? Är det någon av er som pluggar utomlands just nu, och i sådana fall vart och vad? Berätta! Är jättesugen själv.

Blue



FINA GBG. Hur underbart ser inte detta ut? Idag har jag gått långpromenad, hängt med Carro på stan och sedan varit ute vid röda sten med Sara. Ikväll blir det lite utgång tror jag. Jag har på mig ny kappa från Weekday, älskar färgen.

Värt att tänka på

alla dessa dagar som kom och gick,
inte visste jag att det var livet.

En torsdag









Hej fina ni. Jag och Charlotte har haft ännu en dunderdag ihop. Kaffehäng i solen, långa promenader, shopping, middag hos min mormor och morfar, vin på familjen osv. Nu sitter jag hemma och kollar på film. Vad gör ni?

Docs


JA ELLER NEJ? Ska jag ska jag ska jag?

Instagram



Jag blir så himla glad när jag läser era kommentarer och ni delat med er av massa Londontips. TACK! Ni är bäst. Nu ska jag hoppa in i duschen och promenera in till stan för att träffa världens bästa Charlotte. Tar med mig min Leica idag. Bilderna jag brukar lägga upp här annars är tagna med instagram på mobilen.

RSS 2.0