Längesedan vi sågs

Hej finaste ni. Oj vad jag har saknat er. Förlåt för SÄMST uppdatering men jag har behövt den här vilan. Har hänt så sjukt mycket sedan senast, vet inte ens vart jag ska börja. Nu är det bara två månader kvar tills jag flyttar till LA. HUR sjukt? Rätt sjukt. Kommer uppdatera bloggen flitigt därifrån, främst för mina nära och kära hemma i Sverige men även för er. Såklart. Bilderna ovan är från en grillkväll i Göteborg och på mina nya fantastiska skor från Adidas. Återkommer snart igen.

Charlie and me

<3<3<3

Instagram

Instagram // Imorgon kommer Karin och hälsar på mig från Stockholm. Jag är så himla glad! Kommer bli världens bästa helg.

PINK

FICK ETT INFALL. FÄRGADE HELA HEMMA! Asnöjd! Sorry för tired face :]

För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va

Det finns liksom inga ord som beskriver min senaste vecka i Göteborg. Jag har fått tillbaka min lägenhet, vädret har varit UNDERBART, jag har träffat mina helt fantastiska vänner och gjort massa mysiga saker, tagit hål i örat och bara tagit vara på alla fina ögonblick från morgon till natt. Snälla, låt mig aldrig vakna upp från denna vackra dröm.

Cybtekk

TJENA!!!! Jag har varit och fixat håret på Sveriges coolaste frisörsalong Cybtekk. Tänkte ju som ni vet köra all pink men ångrade mig i sista sekund. Dels för att jag inte vill helbleka mitt hår pga fruktansvärd utväxt sen, men även för att det känns lite gjort. Hehe. Duktiga Sessili fick fram drömnyansen och skvättade även i rosa här och där. Jag är sjukt nöjd!

Just nu kan ni få 25% rabatt på hårförlängningar samt 10% rabatt på klippningar hos Sessili om ni anger mitt namn när ni bokar. Coolt va? Do it!

RSS 2.0