Röda Sten



ALLTSÅ, herregud vilken fin dag. Jag, Sara och Benjamin åkte ut till Röda Sten och drack kaffi + kollade in lite utställningar i Göteborgs mest fantastiska byggnad. Jag vill bo där. Åker förmodligen till London nästa helg, wooop. Kom med tips om ni har några - har ALDRIG varit där.

SOMMAR



OM VI LÄNGTAR? VI LÄNGTAR IHJÄL OSS OCH NU ÄR DET INTE SÅ LÅNGT KVAR.

Vår i Göteborg



Himla fin dag. Det är VÅR i Göteborg. Eller okej inte riktigt ännu, men snart. Är trots det fina så sjukt sugen på att åka iväg på en Weekend. Hittade resor till både Rom och Milano idag för 300 spänn tur och retur, ehm. Är någon på?! Idag har jag promenerat runt på stan, hängt med Sara och sedan lagat middag hemma hos Stina. Hon bakade bröd också, det är hon bäst på. Nu är jag hemma och kollar film. Vad har ni gjort?

En tom ruta



Nu har jag landat i Göteborg. Hörs lite senare, jag har direkt inget jag vill dela med mig av just nu. Har mest hängt med familjen och haft det mysigt.

På återseende



HEJDÅ STOCKHOLM! Blandade känslor på mig minst sagt. Känns sorgligt men samtidigt som ett rätt beslut. Världens bästa Cimon och John hjälpte mig med mina väskor och följde mig till centralen. Och vet ni, man kan alltid hälsa på. Det är ju trots allt bara tre timmar mellan Stockholm och Göteborg med snabbtåget.
Vi ses i hemstaden om tre timmar. Då jävlar!

Men Stockholm blir aldrig min stad











Jodå, visst kanske Stockholm blir min stad. Jag älskar Stockholm. Men inte nu. Vet ni, mina vänner, imorgon flyttar jag hem. Hem till Göteborg. Jag tar med mig så mycket jag kan i min mindre resväska sedan kommer jag och min far upp lite längre fram och packar ihop möblerna. Hundratusen erfarenheter rikare. Varför gör jag det här? Igen? För att jag är ung. För att jag älskar att leva. För att ingen vet vad som väntar en på en ny plats, och för att man aldrig ska vara rädd för att testa. Utmana ödet. Jag har gjort det nu, och jag kommer fortsätta att göra det sålänge jag lever. Jag känner mig inte som en förlorare som lämnar en stad. Jag känner mig som en vinnare - för att jag följer mitt hjärta. Jag vågar och låter saker ske. Det viktiga för mig här i livet är vad jag vill. Och just nu finns det ingen plats på jorden där jag känner mig tryggare och lyckligare än i Göteborg. Jag känner till varenda gatusten, jag har min familj och mina underbara vänner där. Det är det som krävs för att jag ska få svar på mina frågor just nu, den fantastiska kärleken som finns där hemma. Och jag kommer njuta varenda sekund när jag återigen kan ringa över mina vänner till min fantastiska lägenhet på Andra Långgatan för att dricka rödvin liggandes på köksgolvet och sjunga högt till svensk pop.

Vi ses i Götet. Då ska jag ta med er på barrundor där ölen kostar 32 kronor, sitta på bänken utanför Doppio i vårsolen och dricka kaffe, promenera med er genom Majorna, åka spårvagn, inreda min fina lägenhet på nytt, grilla på klipporna, filthänga i Slottskogen, ha middagar med alla jag tycker om minst två gånger i veckan och massa fler roliga saker.
Nå, vad säger ni?

Jag sitter ensam här och undrar vart vi hamnar härnäst



Hej fina ni. Jag har legat hemma sjuk i några dagar, därav lite tråkig uppdatering. Just nu ligger jag på soffan och har glott några avsnitt Gossip Girl, kollar om från början igen. Jag blir alltid så rastlös när jag är sjuk och vet med mig att jag inte kommer orka göra något. Vad brukar ni sysselsätta er med? Serier? Glass? Böcker? Berätta!
Jag har funderat väldigt mycket de senaste dagarna och kommit fram till ett beslut. Berättar mer i dagarna när jag känner mig redo (och nej jag ska inte sluta blogga såklart!) puss.

INFINUM



Jag var på INFINUM i Göteborg (favorithårsalongen ni vet) och fick en galen behandling kallad UCW. Jag blev inlindrad i bandage som legat i geggan ovan i ett dygn över hela kroppen. Såg ut som en mumie, hehe. Fick stå så i en timma, helt galet. MEN - det funkade. Jag minskade 26 cm i slagg över hela kroppen. Sjukt va? Här kan ni läsa mer om behandlingen.

UNIVERSAL CONTOUR WRAP

Universal Contour Wrap, UCW, är behandlingen som gör att Du minskar minst 15 cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när Du önskar ett snabbt och bestående resultat! Detta är en ren Detoxbehandling där man rensar hela kroppen på all slagg och gifter. Med hjälp av varma bandage, som är indränkta i en mineralrik lera garanterar vi att Du även minskar minst 15 cm under Din första behandling och att effekten varar i minst 30 dagar.

Detox



NÄNUNI. Det enda jag har gjort under mina tio dagar i Götet är att äta favoriträtterna, dricka litervis med rödvin och motionera noll meter. Nästan. Så nu tar jag tag i mig själv och detoxar i några dagar. Citronsaft, äkta lönnsirap, cayennepeppar och kallt vatten. Det smakar himelskt (tycker jag då som älskar både starkt och surt) och mättar väldigt bra. Jag kommer kombinera detta med soppor. Ahtja!

Du ska stå naken framför sanningen



Vet ni, jag är nyfiken på hur många som har hängt med mig sedan Kanal5-tiden och vilka som är nya. Vart ni bor och hur ni hittade hit. Kan ni inte snälla berätta det?


Om jag fick välja en plats att befinna mig på just nu precis nu, så skulle det vara i min lägenhet på Andra Långgatan i Göteborg. Där hade jag helst velat sitta på mitt golv i vardagsrummet och måla. Här är några bilder från den tiden och dukarna jag hängt upp är mina två första någonsin. 

Nu har jag det inte fy skam heller. Ligger i min säng i Stockholm och lyssnar på Lisa Ekdahl, dricker te och äter nöt och fruktbröd. Jag vaknade upp med feber och svullen hals så jag ska bara ligga inne och skriva, laga soppor och kolla filmer idag.

I ett iskallt ikealand



Nu sitter vi på tåget upp mot Stockholm igen. Det känns faktiskt väldigt sorgligt att lämna Göteborg. Trodde aldrig att jag skulle känna så, men det gör jag. Det har varit helt underbart att hänga med mina underbara vänner och min familj. Alla är sjukt saknade redan. Fantastisk vecka hur som. Jag har även fått Cimon att älska Götet. Pjuh!

Och nån dag är jag glömd här



Haha, bjuder på lite bilder från Nöjesguidens "Göteborgspris"-fest i fredags. Fantastiskt trevligt, som ni kan se.

Göteborg jag älskar dig trots att du gråter



Men hej där! Jag och Cimon har haft en himla fin gbgdag. Har försökt visa honom stan men det har spöregnat på tvären och varit iskallt. Det blev i alla fall frukost hemma, kaffe på Da Matteo, öl och bloody marys på bästa Publik och nu mellanlandar vi hemma igen. Ska göra oss lite fina sedan blir det inflyttningsfest + Yaki.

Rött



Tjena! Har hängt hemma hos Charlotte och Fredrik idag igen. Hehe. Väldigt trevligt! Nu har jag fått lite Stockholmsbesök. Vi ska strax kila bort till Nöjesguidens "Göteborgspriset"-fest. Kul! Later.

Tänkte mest säga hej



Hallå där! Sitter hemma hos världens finaste Charlotte som för övrigt bor i Göteborgs finaste lägenhet. Lägger upp fler bilder när jag är hemma. Tänkte mest bara säga hej! Puss

Update: MEN TJA! Nu är jag hemma. Har haft en helt perfekt dag. Svårslagen! C lagade världens godaste sallad sedan drack vi mest vin och pratade om livet. Jävlar vad jag saknar henne redan (och då har jag inte ens åkt än). Imorgon är det helg och det kommer bli en fin sådan. Hörs då.

Låt oss fly precis som Gil



Alltså, bästa ni. Ni är så jävla fina, vet ni det? Blir så glad av att läsa era kommentarer. Var och en av er. Ni vet att ni kan mejla på mig [email protected] om ni undrar över något eller bara vill prata lite va? Lovar att svara. Såhär såg min dag ut i bilder i alla fall. Promenad in till stan, kaffe på Da Matteo, möte, vin på Publik med Irina, Viktor, Johanna och Benjamin. Fin dag!

<3



Hej fina ni. Jag kom just hem från en lång dag på stan. Började med att sätta mig på Bar Centro och dricka kaffe + läsa min bok och sedan blev det ännu mer kaffe med fina vänner. Ja, såhär såg det ut ungefär. Glad alla hjärtans dag på er. Ta hand om dom ni älskar, vänner som familj som kärleken. Själv ska jag vara med mina föräldrar och laga middag.

Ännu en natt



Hej fina ni. Jag avslutar denna fantastiska dag med att kolla igenom bilderna från Berlin. Här ovan har ni fräcka gänget i hissen på flygskeppshostelet vi bodde på. Underlig resa det där. Saknar R och C!

Jag stannar i Göteborg en vecka till förresten. På fredag kommer det nämligen finbesök ner till mig från Stockholm. Godnatt och tack för era fantastiska kommentarer, om ni bara visste hur mycket det glädjer mig! <3

En fundering



Jag är på dåligt humör idag. Är arg på mig själv för att jag inte vet vad jag vill. Just nu är jag fullkomligt vilsen. Allt har gått som på räls för mig sedan jag gick på gymnasiet. Jag fick jobberbjudande efter jobberbjudande, utvecklades trots min unga ålder och visste vad jag ville. Jag ville jobba med mode. Det var bara så det var och alltid skulle vara, jag hade ju kommit så långt redan. Jag kämpade på. I perioder mådde jag fruktansvärt dåligt. Är jag tillräckligt snygg? Är jag för tjock? Varför har modebloggare i min ålder råd med så jävla mycket kläder när jag inte har det? Har jag gjort tillräckligt mycket den här veckan för att verka intressant? Hur speglar sig mitt liv på bloggen? Det var en sjuk värld som ung tjej. Var jag någonsin intresserad av branschen på riktigt? Det tror jag inte. Jag har alltid älskat kläder, och att dela med mig av min stil. Synas. Men att följa trender slaviskt? Recensera catwalken? Aldrig. Det kanske verkar underligt hur man kan hamna i något som för många unga tjejer är en dröm, och inte vara nöjd med det. Men jag klagar inte, för det har varit en lärorik resa. Och jag har haft det förbannat kul. Och jag älskar det fortfarande, men med en viss distans. Det är viktigt att känna till verkligheten. Jag kan dock genom det jag fått uppleva och varit med om tycka att det är tragiskt att så många unga tjejers liv kretsar kring okända människor som leder dom genom uppväxten, på nätet. Är förebilder. "Stora kända bloggare" vars liv skrivs i sprit, cigg, dyra väskor, dyra middagar och drinkar som betalas med "undanlagda" skattepengar. En mörk verklighet som målas upp i guld.

Som sagt, jag är vilsen. Jag vet inte vad jag vill. Kanske börjar jag jobba med mode igen nästa vecka, kanske väljer jag något helt annat. Det får vi se. Jag vill dock efter fem år säga er något. Sex ord räcker. Det är inte så jävla häftigt.

Så mina vänner, ni har frågat och ni ska få svar. Vad händer nu? Jag har inte en jävla aning. Hur vet man det när man är 21?

Promenad



Det fick bli en promenad med bästa mamma innan kaffe på stan. Nu drar jag!

Drömmar om en annan plats



Hej! Jag sitter hemma hos mina föräldrar och lyssnar på den här musiken. Ska snart ta mig över bron och in till stan för att dricka kaffe på stammishaket och planera drömmar. Om ni vill hjälpa mig får ni gärna dela med er av era Paristips. Boende, distansplugg, områden, favorithak och sånt man gärna vill veta. Jag hade varit evigt tacksam, tack.

Dom där jag kommer ifrån







Det var någon gång för ett år sedan som vi gick vilse och aldrig orkade hitta hem igen. Men så stod hon där igår, på järntorget runt midnatt och jag gick fram. Ni vet, när man blir så chockad att man tappar en blomvas i golvet så att den går sönder och fötterna dränks av stinkande gammalt vatten? Men att den lyckan man möter är så stor att det inte spelar någon roll om man stinker skit, ja så kändes det.

En bildrulle



Åh hej. Jag har det så himla fint här nere på västkusten. Äter god mat, dricker rödvin, umgås med fina fina vänner, träffar familjen och älskar livet. Vi får se när det bär av till Stockholm igen, men förmodligen början på nästa vecka. Har jobb och resa att planera. Spännande. Här har ni lite bilder från dagarna som passerat. Visst ser det fint ut?

Park







Himla fin dag. Var på möte för att sedan möta upp Charlotte på vin och skvaller. Nu är jag hemma hos mormor och morfar och äter persisk mat, fantastiskt. Ska snart in mot stan igen för att gå på vernissage och dricka öl på andra lång.

Morgonstund



Goddag fina ni. Jag vaknade för några timmar sedan och lagade favvofrukost. Fil med Musli, kaffe svartare än helvetet och avokado. Ska hoppa i något som inte ser ut som en luvtröja och bege mig in mot staden strax. Och hörrni, tack för alla fina kommentarer. Jag blir så himla glad!

Dom var bara kids







Ni vet när man helt plötsligt börjar skriva upp en viktig text detaljerat i hjärnan? Jag har gått runt och gjort det i två dygn nu. Men så fort jag kommer hem till min dator och ska få ner allt i textform är det som bortspolat. Jag blir så frustrerad, för det jag vill dela med mig av är bra. Och viktigt. Så jag lovar att göra det, väldigt snart. Ni förstår, det är inte så enkelt att dela med sig av sina känslor jämt. Även om det jag tänker och känner är väldigt starkt. Nåväl, kom ihåg en grej innan ni går och lägger er ikväll. Ni är bra, som fan. Låt ingen trampa på er någonsin. Be fucking strong, för det behöver man i den här fucked up världen. Ta ingen skit. Alla är avundsjuka. Alla vill bevisa något. Alla försöker trampa på varandra. Alla vill vara bäst. Ingen lyckas. Varför? För att vi behöver lite jävla ödmjukhet.

Godnatt Göteborg, jag älskar dig.

En dag i Göteborg











Min dag i bilder. Hamnen, linné, majorna. Himla himla fint!

Bullar och mjölk

Men alltså, hur mysigt har vi inte det just nu? Våra bullar blev så himla goda. Benjamin är här en sväng också. Han och Stina bor grannar utan att veta om det. Nu vet dom. Vi dricker mjölk, lyssnar på jazz och skvallrar om Göteborg.

VÄLKOMNA

Hej och välkomna till min nygamla blogg. Jag känner att jag vill blogga för mig själv och inte för någon portal just nu, så vi kör. Vill vara brutalt ärlig och skriva exakt vad jag känner, tycker och tänker. Om allt. Det hade varit en dröm att få med er på vägen. Nu är jag hemma i Göteborg och hälsar på i några dagar, det är så himla underbart. Jag och Stina har promenerat runt i solen, fotat med hennes analoga kamera, druckit kaffe på Doppio, ätit lunch i Salhuhallen och nu bakar vi bullar. Drömmen!

RSS 2.0