Pics

Hej gänget! Tänkte bara lägga upp två pics från dom senaste dagarna och även berätta att THIS girl färgar håret imorgon.

Dagens kläder

Vi var uppe i Stockholm och vände igår. Sjukt intensiv dag! Jag var nämligen tvungen att tömma min lägenhet på prylar. Imorgon får jag tillbaka min legga i Götet som jag saknar så oerhört mycket. Fan vad skönt det ska bli! Nu ska jag få i mig lite linssoppa för att sedan dra ner till Gbg. Later people!

Detaljer

Dagens detalj vita jeans från Ralph Lauren och bruna docs.

Jag är utmanad av en fin vän kallad Karin

Min fina vän Karin har utmanat mig och vill att jag ska svara på ett gäng frågor, och eftersom jag tycker om henne så mycket tänker jag godta den utmaningen. Läs nedan.
1. Vad känner du dig fin i?
Oj! Jag har bosatt mig på landet alldeles för länge att jag glömt vad jag känner mig fin i. Men, okejrå - allra finast känner jag mig på våren när jag fått lite färg och kan ha på mig ljusa kläder. Helst i linne. Kavajer, docs, tunna kostymbyxor, keps. Och så. 
2. Vad önskar du att du var bättre på?
Jag önskar att jag var bättre på att kicka igång motivationen. Som att börja träna och hålla mig fast vid det. Det är ju så.. Svårt?
3. Är du kär?
Inte minsta lilla. 
4. Har du någon oanad talang?
Jag kan göra en handvolt här på momangen samt gå ner i spagat. 
5. Bästa maten just nu?
Vegomat! Mår illa på kött just nu. Ska t.ex. idag äta linssoppa med fröknäcke. Gott!
6. Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Jag vet inte. Det elaka ska man kasta i soptunnan och inte ta åt sig av. Minns faktiskt inte?
7. Vilken är den värsta mardrömmen du någonsin drömt?
Jag minns på sin höjd två drömmar per år, så jag kan tyvärr inte svara på det. Kommer sällan ihåg mina drömmar. 
8. Vad är det för färg på din ytterdörr?
Oxröd i tungt trä. 
9. Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Kommer framstå som världens drygaste och tråkigaste nu men människor inspirerar mig sällan. Jag är så uppe i mitt egna jämt. 
10. Finns det någon eller något som alltid gör dig glad?
Rödvin med fina vänner på en varm uteservering, eller att resa. Älskar flygplatser även om jag hatar att flyga ibland. 
11. Det sista du sa högt?
Jag försökte sjunga med i 'Jag är inte rädd för mörkret - KENT's nya album!!!' som släpptes idag. Kan redan halva albumet pga är Kentnörd. Just nu jobbar jag på Ruta 1. Hehe.

Pink

Hörrni, vad tycker ni om 'rosahår-trenden'? Jag tycker man ska köra hela håret om man ändå ska göra det, och inte bara topparna. Charlotte är så snygg i sitt att jag avlider. Är själv sugen som tusan, går ju bort efter 2-3 tvättar ändå. Vad säger ni, ja eller nej?

Skeppåhoj

Hej fina ni. Jag saknar er, och bloggen. Har inte fotat på tusen år. Det känns jättetomt. Ni vet att ni kan följa mig på instagram va? karlssonnatalie heter jag där. På lördag flyttar jag in i min kära lägenhet igen, i gbg. Saknar den så oerhört. Ska vi kanske ha en frågestund? Dags nu va?

Jag har varit i alla städer letat efter dig

<3

Några saker

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna imorse_ Ibland när något känns jobbigt brukar jag låtsas att jag sitter på ett torg söderut med en hatt köpt på marknad en flaska rödvin_ I slutet på juli flyttar jag till LA_ Att komma ut i skogen är befriande_ Det är så jävla skönt att skita fullständigt i vad folk tycker_ När det blir varmare ute ska jag åka båt varje dag och ha på mig ljusa linnekostymer_ Stockholm är Sveriges vackraste stad_ Det viktigaste när du skriver är att du skriver från hjärtat_ När det är kallt kan man tända en brasa och lyssna på Cenematic Orchestra_ Det är en lättnad att inte behöva veta vem man är och vart man vill_Ibland önskar jag att jag kunde teckna himelen.

999

Hörrni, förlåt för _BOOORING GIRL_ men jag har inte så jävla mycket att dela med mig av just nu. Eller ja, fortfarande inget rättare sagt. Hänger mest på landet och njuter av allt. Ungefär såhär ser det ut. Ska försöka uppdatera oftare för just nu suger jag. Hur är det med er?

Göteborg

Hej vänner. Här har ni lite bilder från igår. Jag och Carro käkade fantastisk thai, drack bubbel och tog oss sedan vidare till stan för en.. lång kväll. Nu ligger vi i sängen och kollar på serier och dricker cola.

Acne



Acne / 3.795 kr

Restless



Restless. En av de vackrare filmer jag sett på länge, se den. Inte ett öga torrt.

RSS 2.0