Man måste dö några gånger innan man kan leva

Kommer från och med nu att köra med något bredare bilder, ledsen om bloggen ser lite halvkonstig ut nu i några dagar. Och hörrni, kan ni inte berätta om erat finaste sommarminne hitills? Känner att vi alla behöver dela med oss av lite glädje.

Kommentarer
Postat av: amanda r

Jag tänker göra en liten lista här:

* En kille jag träffade i vintras började träffa mig igen. Vi fikade och han insisterade att betala kaffet varje gång trots mina protester och mitt grävande efter plånboken. Han spelar piano, har brunt lockigt hår och är sådär lika flamsig som jag. En kväll gick han från puben där han satt och kollade fotboll med sina kompisar bara för att möta mig i vasaallén och följa mig till spårvagnen. På vägen sa han att han skulle flytta till London. Jag blev glad men vemodig och han sa att jag får banne mig komma och hälsa på. Jag svarade (så skämt förstås) "Jag kommer så fort du fixat en lägenhet vid Piccadilly Circus". Igår 21:23 kom ett meddelande på Facebook. "Jag har fixat en lägenhet vid Piccadilly Circus. Kom!!" Jag har inga pengar. Men vi har inte kysst varann sen i vintras. Det börjar bli dags nu... hihi



* Ett annat fint minne var när jag en vanlig tisdagskväll när resten av min svennebananiga-familj bänkade sig framför Allsång på Skansen och jag tog cykeln, cyklade in till stan som ändå tar sina 40 minuter och cyklade runt i hela stan. Jag var så löjligt lycklig. Hade Håkan och Ted Gärdestad i lurarna, T-shirt och shorts fast klockan närmade sig tio och jag kom på mig själv med att skratta högt och dingla med benen i nerförsbackarna.



* Jag och min vän som nyss tog körkort åkte en kväll till Fiskebäck med en påse popcorn och en cola. Där satt vi på en klippa och tittade på den rosa himlen och åt kalla popcorn. Jag badade och det var inte iskallt och en krabba kröp över min fot.



* Min fina klass & jag gick skilda vägar för nästan exakt 2 månader sedan. Klassresa till Alanya av alla ställen, men det var helt underbart. Beerpong, strandtennis, långa middagar och den där utomhusklubben där gamla par blandades med oss unga. Där stod vi varje kväll vid samma långbord och sprang och önskade Euphoria till dj:n för att öva på Loreens dans.



* Studentfesten. Vilken lycka. Jag hade en tight, tight klänning men den var ändå fin. Grå med djup rygg och jag var solbränd. Full på en himlans massa cider som vi serverade på min studentmottagning och de sista tre timmarna spenderade jag med en allt för snygg kille.



* Jag och min syster behövde köpa sparris men åkte till Ica Maxi och kom hem med 6 filmer istället. Det ösregnade, vi gjorde popcorn och kollade film. Det kändes så fint, speciellt med tanken på att precis om 29 dagar åker hon till USA ett år.



Annars är den här sommaren ganska blandad. Glädje och studentfrihet och sommarjobb och vänner och öl och dansa och gå ut och flirta och skratta. Oro inför hösten och ont om pengar och bästa vänner man tvivlar på. Men annars är det ganska så bra.

2012-07-28 @ 10:19:37
URL: http://rydstern.webs.com
Postat av: F

Imorse märkte jag att jag fått mens för första gången på flera år efter min sjukdom. Det känns bara så jävla bra att äntligen få ett kvitto på att jag är frisk från flera års sjuka tankar och beteende och att min kropp fungerar normalt igen. Det kanske inte är sommarens finaste minne som jag kommer att berätta om när skolan börjar till hösten, men en jävligt tung sten som lyft från mitt bröst.

Ta hand om er själva och njut av livet, det är värt så mycket.

Stora kramar till dig Natalie<3

2012-07-28 @ 10:59:21
Postat av: nathalie

Mitt bästa sommarminne är nog ifrån när jag såg Kent live. Det vart så fint, så fint, så fint. Jag stod längs fram och sjöng tills jag vart alldeles hes, sen åkte jag hem. Och den natten sov jag verkligen som en prinsessa efter att ha haft flera nästan helt sömnlösa.

2012-07-28 @ 15:03:54
URL: http://likebeatinghearts.devote.se
Postat av: Anonym

Jag har vart hjärtekrossad i många år och väntat på en och samma kille i kanske 5 år ungefär. Den här vintern började jag träffa en kille som jag sa till mig själv att det aldrig ska bli något, och han likaså. Men igår blev han min, han blev min pojkvän! Efter så lång tid får jag vara kär igen.

2012-07-28 @ 18:30:36
Postat av: Anette

en allt för ofta ensam tjej på 17 år får äntligen leva i en dröm. Min bästa vän är det galnaste som finns, och under sommarlovet har vi verkligen kommit nära varandra. hon är det finaste jag har. en kväll (för inte allt för länge sen) låg vi och pratade om väldigt intima saker, helt ogenerat, och hon låg med fötterna på min rygg. sådan äkta närhet som man trivs med. jag är så glad.

och jag har, TROTS att jagr så gammal som 1, varit okysst fram tills i somras. nu har jag träffat en drömkille: han är lång (1.88 gentemot mina 1.50), stor (spelar amerikansk fotboll) och helt underbar. han gillar mig för den jag är och respekterar mina gränser. ibland, efter att vi kysst varandra, kan han ligga och bara titta på mig i flera minuter och sedan abrupt sluta, skaka på huvudet och säga "förlåt. jag är så glad att du är min. du är så fruktansvärt fin. när kan jag någonsin förtjäna dig på riktigt? min vackra flicka". detta leder såklart till tårfyllda ögon och en ny kyss.

ska vi bara säga så här, Natalie: denna sommaren ger mig så mycket kärlek. och jag har aldrig varit så här lycklig. trots många problem i min barndom har jag nu lyckats förtränga alla tankespöken och kan njuta av mina favoritmänniskor. ta hand om dig, jag önskar även dig kärlek.

2012-07-28 @ 21:15:40
Postat av: Natalie Karlsson

ååååhhh, fina fina fina ni <3

2012-07-30 @ 01:43:09
URL: http://karlssonnatalie.blogg.se/
Postat av: Matilda

Mitt bästa minne från den här sommaren är nog den dag jag klev ner på Keiki beach i North shore på Hawaii. Den stranden gjorde nästan så att tårarna kom. Så vacker plats har jag aldrig någonsin skådat!! Och tänk att jorden är vår, att vi får tillgång till alla de här platserna är sjukt!! Pussåkram

2012-08-01 @ 08:15:14
Postat av: Clementin

Min hund dog och pappa grät. Vi kom nära varandra och kramades varje dag. Jag träffade en kille som skrattar högt till serier och som låter mej krypa in hans nacke och säger att jag är finast i flanellskjortor. Nu flyttar han till Tyskland och lämnar mej så mycket mer starkare än förut

2012-08-11 @ 14:03:34
URL: http://www.ohdearclementine.blogspot.com
Postat av: Hanna - 19 och nybliven fru

Åh, mitt finaste sommarminne är tveklöst mitt och makens bröllop.. Så magiskt att det omöjligt kan beskrivas med ord.

2012-08-30 @ 20:37:50
URL: http://hannablog.blogg.se
Postat av: A

Var på en festival i lilla skellefteå, har många fina minnen därifrån

Efter att vara blöta av svätt så var lyckan gjord då vi hittade ett sex pack folköl, så vi satt på en park bänk mitt i natten och drack den godaste ölen vi någonsin smakat, sedan sprang vi genom vattenspridare på en kyrkogård.

En annan natt slutade på balkong över staden, med långhåriga skaterpojkar, där vi varvade öl med yogurt och ciggaretter och pratade om lycka och mat.

Jag och två vänner satt vid en buske en bit utanför festivalområdet, drack surt vin, berättade sådant vi aldrig sagt till någon förut och grät.

2012-09-06 @ 23:48:43
URL: http://ungochdumdristig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0